Valutaer:

Shipping & Returns

1. International shipping håndteres af Air INTERNATIONAL EMS Express Company, inden for ca. en uge leveringstid normalt.
2. Alle ordrer er forsikret for det fulde købsbeløb og kan spores på EMS hjemmeside.
3. Alle internationale forsendelser afsendes via EMS Express primært i detailhandel, mens til grossistvirksomhed. Det er derfor, du kan nyde gratis forsendelse og stor rabat, der tilbyder dig udenfor detailhandel. Spar nu flere penge, og oplev virkelig helt ny kvalitet.
4. Vi er en professionel online-forhandler og samarbejder med EMS, der udtrykker langsigtet, forsendelsesordre og leverer ret til din dør. Sørg for at du er hjemme, når pakkerne bliver ankommet.
5. Billederne er kun til reference, se materialobjektet for detaljerede oplysninger. Og alle pakkerne vil blive sendt i en anden boks!


Returpolitik

1.Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Før du nyder nem udveksling & amp; Returpolitik, skal du kontakte os med returforsendelsesadresse, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort.
2.Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger her. Vi lover dig om den rigtige ordrepakke. Så hvis du returnerer de rigtige varer til en refusion: Alle returnerede varer er genstand for en 20% restocking gebyr. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.
3.Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller udveksling af den rigtige ordrepakke (både til og fra), du vil være ansvarlig for fragt og håndtering.
4.Hvis vi leverede den rigtige model og den rigtige størrelse, vil du koste alt fragtgebyr, både tilbage og til. Tværtimod, hvis vi leverede den forkerte model eller forkert størrelse, vil vi koste alt forsendelsesgebyr, både tilbage og til.
5. Vi anbefaler desuden, at du tilføjer sporing og forsikring til din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser.
6.Alle returvarer skal sendes til forsendelsesadressen, vi sender dig en e-mail, når du får vores feedback her!


Udveksling

1.Vi vil acceptere udvekslinger for en anden størrelse eller farve inden for 30 dage efter den oprindelige ordre afsendelsesdato. Kontakt os venligst med dit ordre-id, og et af vores medarbejdere hjælper dig. Hvis du ønsker at bytte varer til en anden stil, skal du returnere dine varer og fortælle os den anden stil, du vil bytte, men bedes kontrollere prisen lukket for støvlerne, tillader mere end 5,0 dollars for betaling.
2. Du skal kontakte os, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.
3.Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for fragt- og håndteringsomkostningerne ved forsendelse af de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.


Ordreafbestilling

Afbestilling af en ordre skal anmodes om, inden ordren er afsendt. Fordi vi behandler alle ordrer hurtigst muligt inden for 6-8 timer efter ordreplacering, så vi ikke altid kan annullere en ordre, efter at den er placeret. Håber du kan forstå i dette centrale punkt. Afbestillingsanmodninger, efter at ordren er afsendt, behandles i overensstemmelse med vores Returpolitik.

Venlig besked: Hvis du ikke modtog dit 10-cifrede sporingsnummer inden for 5 dage efter din bestilling, kan din e-mail-server muligvis have set det som spam. I dette tilfælde, tak Kontakt os til hjælp i ordrer sporing.

Back